Matlamat penubuhan laman blog ini adalah sebagai medan perkongsian dan perbincangan mengenai isu-isu semasa serta pusat saluran maklumat terkini berkenaan perkembangan pergerakan Pemuda IKS. Setiap ulasan yang dibuat mengenai apa jua topik hendaklah dilaksanakan secara matang dan profesional. Pemuda IKS akan menapis sebarang ulasan yang tidak bernas dan tidak membina untuk menjaga nama baik laman blog ini. Terima kasih di atas kerjasama semua pengunjung.

Peti Suara


13 Disember 2008

Majlis Kesyukuran Aidiladha

UMNO Cawangan Taman IKS akan mengadakan Majlis Kesyukuran sempena sambutan Hari Raya Aidiladha pada tarikh 13/12/2008 (Sabtu) jam 8.00 mlm bertempat di Dewan Taman IKS. Semua Ahli Pemuda IKS dijemput hadir bagi memeriahkan lagi sambutan majlis tersebut.
Sumbangan Pemuda IKS: Air mineral
Aktiviti Pemuda IKS: Jerang air
Aktiviti Pemuda IKS: Basuh ayam
Aktiviti Pemuda IKS: Sempat blogging ketika orang lain tengah buat kerja
Aktiviti Pemuda IKS: Menyapu halaman dewan
Yahya Mat Ghani: Potong daging lembu
Ramlan Salleh: Mando
Zailyzan (Timb. Pengerusi Tetap Pemuda IKS): Asst. Mando
Farah (Zaman punya) bersama Wanita IKS: Potong bawang

12 ulasan:

  1. Awas dengan peminta sedekah yang menipu orang awam di Bukit Bintang, lihat pendedahan di http://jamilkucingpondan.blogspot.com .. dulu reformis sekarang pengemis.... sebarkan !!!

    BalasPadam
  2. Salam IKS,

    Saya tak kenal langsung pasal Dato' Shaiful Kamal yang bagi komen hari tu, and artikel dijadikan bahan propanganda oleh puak setiakawan.

    Saya check tengok blog si Shaiful Kamal, ada tiga artikel in almost one year. Saya ada membidas balik, tapi sikit-sikit dulu.

    Wassalam.

    BalasPadam
  3. harap IKS boleh beri link blog "datuk" shaiful kamal ni..

    BalasPadam
  4. Salam perjuangan,

    Kpd: Jamilkucing

    Ape bende yang kau merapek ni? Ini perjuangan politik! Hal peribadi tidak terlibat kerana menampakkan sikap tidak profesional. Jika sangkaan kau tu fitnah belaka? Buruk padahnya! Tolong jangan sebarkan bahan-bahan bukan ilmiah dalam laman blog ini. Terima kasih.

    *************************************************

    Kpd: Piggy Singh

    Pemuda IKS juga tidak kenal datukshaifulkamal yang muncul entah dari mana. Dia akan pergi ke setiap blog yang dia tahu, "paste" ulasan yang sama. Malangnya, ulasan yang beliau lampirkan adalah anti-Mukhriz. Adalah menjadi tanggungjawab BERANI BERUBAH! untuk menangkisnya.

    Pemuda IKS berasa dia juga baru sahaja menubuhkan blog tersebut. Kita tengok sejauh mana kemampuan makhluk Tuhan ini.

    *************************************************

    Kpd: Dr. Sid

    http://datukshaifulkamal.blogspot.com/

    See for yourself, enjoy. Hehe.

    BalasPadam
  5. Salam Pemuda IKS,

    Selamat Pengantin Baru buat Ketua Penerangan Pemuda IKS. Semoga berbahgia ke anak cucu.
    Mengenai Blog Dato' Shaiful tu - ia mcm dipenuhi oleh group setiakawan sahaja dan kurang sambutan. Saya rasa ramai yg faham tulisan itu cuma propaganda sahaja.

    BalasPadam
  6. Salam perjuangan,

    Kpd: Ismail N

    Terima kasih di atas ucapan saudara kepada Ketua Penerangan kami.

    Pemuda IKS juga bersetuju bahawa datukshaifulkamal adalah entiti yang dibentuk oleh golongan SETIAKAWAN untuk mengaburi dan menggertak penyokong BERANI BERUBAH!. Pemuda IKS akan berhadapan dengan entiti sebegini walau dengan apa jua cara sekalipun.

    BalasPadam
  7. Selamat hari raya aidiladha

    BalasPadam
  8. ha, selamat pengantin baru kepada semua yang dah nak menikah dan dalam proses nak menikah.

    itu Dato siapa ha encik?

    BalasPadam
  9. limbiskuttkp16 Disember, 2008

    selamat pengantin baru buat kawan aku.....
    kawain jugak kaukan...jangan dah kahwin kena kurung lak.aku dan kekwn dtg curi kau dari wan.semoga mier dan wan bahagian ke anakcucu..
    laju sikit buat anak blh cover mak bila nak kuar buat keje umno..
    taklupa juga selamat pengantin baru dari seluruh pemuda taman iks

    BalasPadam
  10. limbiskuttkp16 Disember, 2008

    selamat pengantin baru buat kawan aku.....
    kawain jugak kaukan...jangan dah kahwin kena kurung lak.aku dan kekwn dtg curi kau dari wan.semoga mier dan wan bahagian ke anakcucu..
    laju sikit buat anak blh cover mak bila nak kuar buat keje umno..
    taklupa juga selamat pengantin baru dari seluruh pemuda taman iks

    BalasPadam
  11. limbiskuttkp18 Disember, 2008

    pada tempoh hari mjlis kenduri cawangan taman iks.saya terharu dgn smbtan semua pemuda hampir semua pemuda dapt turt serta.pada yg tidak dapt join kerna kerja dikire ok cuma nextime berila masa anda untuk bersama same pemuda...
    hidup pemuda iks...kte terus berjuang

    BalasPadam
  12. hidup pemuda ikspejuang kte harusditeruskan

    BalasPadam