Matlamat penubuhan laman blog ini adalah sebagai medan perkongsian dan perbincangan mengenai isu-isu semasa serta pusat saluran maklumat terkini berkenaan perkembangan pergerakan Pemuda IKS. Setiap ulasan yang dibuat mengenai apa jua topik hendaklah dilaksanakan secara matang dan profesional. Pemuda IKS akan menapis sebarang ulasan yang tidak bernas dan tidak membina untuk menjaga nama baik laman blog ini. Terima kasih di atas kerjasama semua pengunjung.

Peti Suara


02 Mei 2009

Majlis Doa Selamat

Tarikh: 2 Mei 2009 (Sabtu)
Masa: 8.00 malam
Tempat: Pejabat UMNO Bahagian Batu

Seluruh warga UMNO Bahagian Batu dijemput hadir ke majlis doa selamat yang akan diadakan. Kepada Setiausaha sayap Pemuda, Wanita dan Puteri diharap dapat memaklumkan kepada para AJK dan ahli UMNO yang lain. Kehadiran anda semua yang dialukan bakal melengkapkan lagi majlis yang mulia ini. InsyaAllah.

Malam tadi (1 Mei 2009) Program Klinik Badminton Pemuda IKS adalah yang paling hambar dalam sejarah. Cuma 4 orang sahaja hadir untuk sesi riadah. Berharap pihak pengelola dapat melakukan sesuatu untuk menarik lebih banyak penyertaan di kalangan ahli. Mungkin masing-masing sibuk dengan hal peribadi.

Pemuda IKS akan membuat pemantauan terhadap perkembangan kerjaya ahli-ahlinya dalam usaha membina masyarakat makmur yang berjaya. Kepada para ahli yang menghadapi masalah dengan kerjaya, sila berhubung terus dengan Biro Pendidikan & Latihan atau Biro Ekonomi. Semoga semangat bantu membantu di kalangan kita dapat melahirkan generasi produktif.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan