Matlamat penubuhan laman blog ini adalah sebagai medan perkongsian dan perbincangan mengenai isu-isu semasa serta pusat saluran maklumat terkini berkenaan perkembangan pergerakan Pemuda IKS. Setiap ulasan yang dibuat mengenai apa jua topik hendaklah dilaksanakan secara matang dan profesional. Pemuda IKS akan menapis sebarang ulasan yang tidak bernas dan tidak membina untuk menjaga nama baik laman blog ini. Terima kasih di atas kerjasama semua pengunjung.

Peti Suara


01 November 2008

Agenda Pergerakan

Persidangan Perwakilan UMNO Bahagian Batu WP dijadualkan berlangsung pada 01/11/2008 bermula pada pukul 8.30 pagi bertempat di Dewan Tun Hussein Onn, PWTC. Berharap semua ahli Pemuda IKS dapat hadir untuk memberi sokongan pada majlis tersebut.

Saudara Mohd Nasrul Hadi Haji Kamaluddin dan pasangannya, saudari Wan Nooriah Wan Abdullah menjemput semua ahli Pemuda IKS ke Majlis Perkahwinannya yang akan berlangsung pada 01/11/08 di Dewan Masjid Al-Ghazali, Bandar Sri Manjalara, Kepong. Majlis dijadualkan bermula pada pukul 12.00 ptg - 4.00 ptg.


Naib Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Cawangan Taman Koperasi Polis 2, saudara Mohd Saifudin Yaakob dan pasangannya, saudari Hazrina Hasni menjemput semua ahli Pemuda IKS ke Majlis Perkahwinannya yang akan berlangsung pada 01/11/08 di Pusat Komuniti Taman Koperasi Polis Fasa 2, Kuala Lumpur. Majlis dijadualkan berlangsung pada pukul 12.00 ptg - 4.00 ptg.
Sekian, terima kasih. Apa jua perubahan akan diberitahu kelak.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan