Matlamat penubuhan laman blog ini adalah sebagai medan perkongsian dan perbincangan mengenai isu-isu semasa serta pusat saluran maklumat terkini berkenaan perkembangan pergerakan Pemuda IKS. Setiap ulasan yang dibuat mengenai apa jua topik hendaklah dilaksanakan secara matang dan profesional. Pemuda IKS akan menapis sebarang ulasan yang tidak bernas dan tidak membina untuk menjaga nama baik laman blog ini. Terima kasih di atas kerjasama semua pengunjung.

Peti Suara


09 Februari 2009

Himpunan Menjunjung Kasih Rakyat Perak

Ketua Pemuda IKS, Saudara Fakhrulzaman Fadzil bersama barisan AJK Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Batu yang diketuai oleh Ketua Pemuda Batu, Saudara Azniee Abdullah telah menyertai perhimpunan Menjunjung Kasih Rakyat Perak.
Perhimpunan tersebut telah diadakan bersama Ketua Pemuda Ipoh Barat, Saudara Syamsul Baharin Putra Ahmad Shibi dan ahli-ahli Pergerakan Pemuda UMNO yang lain di Dataran Dewan Bandaraya Ipoh pada pukul 2.00 petang, 09 Februari 2009 bersamaan dengan hari Isnin.
Matlamat perhimpunan ini adalah untuk menyerahkan Memorandum Taat Setia kepada wakil DYMM Sultan Selangor. Ahli-ahli Pergerakan Pemuda UMNO yang hadir di perhimpunan tersebut lengkap berpakaian kemeja/baju melayu putih serta bersongkok sebagai tanda sokongan terhadap majlis penyerahan memorandum.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan