Matlamat penubuhan laman blog ini adalah sebagai medan perkongsian dan perbincangan mengenai isu-isu semasa serta pusat saluran maklumat terkini berkenaan perkembangan pergerakan Pemuda IKS. Setiap ulasan yang dibuat mengenai apa jua topik hendaklah dilaksanakan secara matang dan profesional. Pemuda IKS akan menapis sebarang ulasan yang tidak bernas dan tidak membina untuk menjaga nama baik laman blog ini. Terima kasih di atas kerjasama semua pengunjung.

Peti Suara


22 Disember 2009

Program Pemimpin Bersama Rakyat

Tarikh: 22 Disember 2009 (Selasa)
Masa: 08.00 malam
Tempat: Dataran Rumah Pangsa Seri Perak, Sentul

Program ini menampilkan speaker yang dijemput khas iaitu ADUN Bagan Pinang, YB Tan Sri Md Isa Samad dan Ketua Pembangkang Negeri Kelantan, Dato' Md Alwi. Mohon kehadiran seramai yang mungkin daripada para Pemuda di perigkat cawangan.

Pemuda IKS ingin menyeru kepada seluruh warga UMNO Cawangan Taman IKS agar dapat bersama memberi sokongan dan memeriahkan lagi program yang dianjurkan ini. Pemuda, GEMPURR!!!

3 ulasan:

  1. salam IKS, sudah lama tidak membaca buah fikiran IKS kerana semenjak 2 menjak ini banyak program bahagian sahaja yang diutarakan..salam ikhlas dari WBhim

    BalasPadam
  2. wsalam doc sid. mmg betul, dh lame x menulis pasal pandangan dan pendapat Pemuda IKS tentang isu-isu semasa. berharap tahun 2010 ini akan membuka fikiran Pemuda IKS untuk terus menulis. bersabar ya doc. thanx 4 ur support!

    BalasPadam
  3. Terima kasih pada angkatan2 konvoi yang mengiringi Tan Sri dan Datuk...

    BalasPadam